2min

Tags in dit artikel

, , ,

Verpakking en uiterlijk

Verpakking


Wanneer we naar de verpakking van de TS44 kijken zien we duidelijk dat we hier een laptop in handen hebben van het merk Packard Bell. De verpakking is namelijk gehuld in de herkenbare kleuren van de Amerikaanse fabrikant. Wanneer we naar de voorkant van de verpakking kijken zien we daar een soort schets van de laptop staan met daar omheen de naam van het merk en dat het om een EasyNote TS-model gaat. Dit alles staat afgedrukt op een soort honingraat-achtige achtergrond.



Hetzelfde geld voor de achterkant van de verpakking. Op de zijkanten van de doos vinden we een kort en bondig specificatielijstje met wat de laptop in huis heeft.

Wanneer we naar de inhoud van de doos gaan kijken zien we dat de laptop netjes is verpakt in zowel een stoffen beschermingshoes als een plasticfoliehoes. Daarnaast zitten er aan beide kanten van de laptop een kartonnen houder die de laptop moet beschermen tegen beschadigingen. De bescherming is niet zo optimaal zoals bijvoorbeeld Dell het doet, maar zo te zien doen deze middelen van Packard Bell hun werk.

Als we de laptop uit de doos halen vinden we daaronder de accessoires van de laptop in de vorm van de stroomvoorziening en verschillende boekjes.



Uiterlijk


De TS44 die wij van Packard Bell ontvingen is getogen in een opgeruimde witte kleur met grijze details. Wanneer de laptop gesloten voor je ligt zien we dat op de witte achterzijde van de laptop een heel fijn soort rooster is aangebracht met allerlei kleine vierkantjes. Hierdoor is de kleur van de laptop op de achterzijde beter te omschrijven als gebroken wit. Daarnaast is er rechtsbovenin een klein chroom detail aangebracht in de vorm van de naamsvermelding van de fabrikant.



Wanneer we de laptop open klappen zien we dat Packard Bell dit rooster niet door heeft getrokken naar de binnenzijde van de laptop. Hier kunnen we namelijk wel spreken van een echte witte kleur en is er geen sprake van gebroken wit. Daarnaast is het onderste deel van de laptop net onder het toetsenbord van een grijze kleur. Door dit alles krijgt de TS44 jammer genoeg een beetje een verstrooit uiterlijk.