2min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Uit deze review is gebleken dat de Packard bell TS44 een prima laptop is voor de doorsnee consument die niet al te veel verwacht van het systeem. Wanneer de werkzaamheden bestaan uit onderwerpen als surfen, mailen en muziek luisteren zal de Packard bell je niet teleur stellen. Echter moeten er geen wonderen verwacht worden bij zware programma’s.

Op het eerste oog heeft de laptop een leuk uiterlijk maar wanneer er wat verder wordt gekeken vinden we dat de TS44 een wat verstrooid uiterlijk heeft. Zo vind je op de achterzijde een gebroken wit door een motief, aan de binnenzijde gewoon wit en daarnaast ook nog eens grijze delen. Het had de laptop beter gestaan wanneer Packard bell één kleur had aangehouden.

Ook ondervonden we nog wat problemen met de behuizing, in ons geval zat er wat speling op wat toch niet erg prettig werkt. Ook waren de pootjes van de laptop onstabiel, iets wat waarschijnlijk puur met ons exemplaar te maken heeft en niet bij alle versies zo zal zijn.

Uiteindelijk weet de laptop een redelijke mix tussen design, prestaties en mobiliteit neer te zetten en zal ongetwijfeld veel consumenten wel gaan aanspreken. De prijs speelt hier natuurlijk ook een grote rol in. Voor een prijs van rond de 500 is dit in onze optiek een redelijk laptop met normale prestaties. Onze conclusie luidt dan ook redelijk.
6.0
  • Wit staat de laptop goed;
  • Touchpad multi gestures werken prima;
  • Jammer van het grijs en gebroken wit wat lijdt tot een verstrooit design;
  • Geen denderende prestaties;