1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Review: UPC Horizon TV voor Android

Na maanden van uitstel heeft UPC eindelijk zijn Horizon TV-app voor Android uitgebracht. UPC-klanten met een abonnement op digitale televisie kunnen vanaf nu ook via een Android-apparaat waarvan het besturingssysteem over minimaal update 4.0 beschikt live televisie kijken.

Zoals de naam van de app doet vermoeden, is het benodigd om over het Horizon-abonnement te beschikken. Er zijn echter wel een aantal andere vereisten om gebruik te kunnen maken van de app. Zo zal je verplicht verbonden moeten zijn met een WiFi-netwerk, of dit van jezelf of iemand anders is maakt niet uit. De WiFi-hotspots waar UPC-klanten tegenwoordig gebruik van kunnen maken zijn dan weer wel uitgesloten. Ook de UPC-abonnementen met ongecodeerd digitale televisie vallen helaas buiten de boot.

Maar goed, uitgaande van de situatie dat je over de juiste abonnementsvorm en apparatuur beschikt, vormt de UPC Horizon TV-app een welkome mogelijkheid om overal in huis live televisie te kijken. Klanten loggen simpel in met de gebruikersnaam en het wachtwoord welke ook worden gebruikt voor UPC’s gebruikersomgeving Mijn UPC.