1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Menuonderdeel: content

Via dit onderdeel in het menu kan men, zoals de naam al doet vermoeden, alle inhoud van de website eenvoudig aanpassen. Dit onderdeel van Web To Go kan gezien worden als een soort van eigen Content Management System.

Site Manager


Via de Site Manager kan men de titel van de website wijzigen en is het mogelijk om aan te geven op welke plaats in het menu de bepaalde links moeten komen te staan.
Door simpelweg te nummeren kan aangegeven worden welke link als hoogste in het menu komt te staan. Het nummer 1 komt bovenaan te staan en de daar op volgende nummers komen steeds lager in het menu te staan.
Ook is het mogelijk om zeer gemakkelijk submenu’s te creëren door de nieuwe pagina’s te verdelen over bestaande pagina’s. Wanneer de gebruiker kiest om deze pagina’s bij een andere pagina te zetten zal het menu uitgebreid worden met het nieuwe item. Een submenu kan zeer eenvoudig gemaakt worden, het is enkel mogelijk om aan te geven bij welke pagina dit extra menu moet komen en het wordt vervolgens direct aangepast.

Sidebar Manager


In de Sidebar Manager kan de gebruiker ervoor kiezen om een aantal dingen hier te tonen. Door simpelweg een vakje aan of uit te vinken kan de gebruiker bepalen of het getoond moet worden of niet.
In deze sidebar kan gekozen worden uit: Weergave van het laatste nieuws, weergave van de aankomende agendapunten en weergave van de laatste forumreacties.