2min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Persoonlijk vond ik het heel erg moeilijk om een goede mening te geven over deze software. Dit omdat het programma gemaakt is voor mensen die totaal niets van webdesign af weten en ik zelf ervaren ben in het ontwerpen van websites.
De conclusie wordt onderverdeeld in twee onderwerpen, dit omdat het beheerderspaneel en de uiteindelijke website met haar functies beide een andere conclusie verdienen naar mijn mening.

Beheerderspaneel:


Het beheerderspaneel van Web To Go is zeer duidelijk en kan door iedereen gevolgd worden. Door de handige tooltips die bij elke button komen is het direct duidelijk wat je doet door op het item te klikken en kun je dus stukken sneller werken.
Ook is het erg gemakkelijk om nieuwe berichten toe te voegen aan de website, kan men zomaar een poll starten en is het bijvoorbeeld ook erg gemakkelijk om het gastenboek bij te houden.

Wat echter heel erg jammer is van het beheerderspaneel is dat men de mogelijkheid heeft om downloads aan te bieden of om een forum te maken voor de website. Ik heb zelf helaas nog niet eens de mogelijkheid kunnen vinden om ofwel de downloads ofwel het forum aan te kunnen bieden op de website zelf. Als ik dit als ervaren webdesigner al niet kan vinden, dan ga ik er vanuit dat deze optie te ver verstopt zit en een leek op het gebied van webdesign dat ook niet kan vinden. Wellicht is het zelfs zo dat dit in zijn geheel niet getoond kan worden op de website. Ook in de FAQ is hier helaas niets over te vinden.

De website:


Het uiterlijk van de websites is niet professioneel te noemen, maar voldoen wel als basis van een aardige privéwebsite.

Op de website van Invendor kan men het beheerderspaneel en de website zelf bekijken. Voor het beheerderspaneel gebruikt men "admin" zowel voor de gebruikersnaam als het wachtwoord.

[th]Conclusie[/th]
"De software heeft een zeer goede opzet waardoor het erg gemakkelijk in gebruik is. Het beheerderspaneel voldoet aan alle wensen waardoor iedereen het kan gebruiken. De uiteindelijke website laat echter qua uiterlijk nog wat te wensen over. De functionaliteit daarentegen is zeker voldoende."
8.0
  • nvt
  • nvt