2min

Tags in dit artikel

,

Introductie van het toestel

Op vrijdag veertien augustus werd de Samsung Galaxy in Nederland geïntroduceerd. Ook Techzine werd daarvoor uitgenodigd en die dag was ik namens Techzine aanwezig op de persconferentie. Gewapend met een camera en een schrijfblok ging ik naar het Grand Kasteel Woerden, in, hoe kan het ook anders, Woerden.

Op het Grand Kasteel werd in een van de zalen de aankondiging gedaan van onder andere dit toestel, maar ook de Samsung Pixon12 werd aangekondigd. De Pixon12 is een toestel dat als eerste toestel in Nederland een 12 megapixel camera heeft. Vooralsnog heeft Sony Ericsson ook een dergelijk toestel aangekondigd, maar die is nog niet uitgebracht.


Verloop van de dag


De dag was vrij aangenaam. Samsung had blijkbaar ook goed weer besteld, want het zonnetje scheen goed. Na de aankondiging van de twee toestellen, werden we meegenomen naar buiten. Hier stonden een aantal cabrio’s te wachten op ons. Ik zat met enkele andere journalisten en een medewerker van Samsung in een cabrio en op die manier moesten we een parcour met opdrachten afleggen. Dit had voornamelijk te maken met de applicatie Layar, want we moesten tijdens de rit bepaalde dingen vinden. Ik kom hier in de review later nog op terug.

Na de cabriorit konden we nog wat laatste vragen stellen tijdens een diner en daarna was het ‘einde oefening’. Al met al een bijzonder interessante dag, die duidelijk werk en vermaak combineert.