2min

Tags in dit artikel

,

Uiterlijk deel 2

Even een totaal shot van de binnenzijde, ik zou zeggen klik de afbeelding even aan en neem het eens rustig tot je. We beginnen links bovenin waar een harde schijf kooi geïnstalleerd is voorzien van een ventilator. De goed oplettende lezer heeft het wellicht al geconstateerd maar deze kooi is te verwijderen. Wil je als gebruiker twee (of enkele voeding maar dan niet onderin) voedingen installeren dan vervalt de functie als harde schijf kooi. Het inbouwen van de voeding gaat zonder schroeven maar met een meegeleverde klem die over de PSU wordt geklikt zodat deze goed vastzit.
Iets meer naar rechts toe zien we nog net dat de bekabeling van de I/O-aansluitingen wegduikt achter de 5.25" ruimte om vervolgens weer iets verder beneden op te duiken.


Snel wisselen


Vanwege het gat in de moederbordtray is het mogelijk koelers in- en uit te bouwen zonder eerst het moederbord te hoeven verwijderen. De ruimte links onderin heeft Lian Li bedoelt voor de voeding. De voeding trekt dus (koude)lucht aan vanuit de behuizing zelf en blaast dit weer naar buiten. Gezien de geringe warmteontwikkeling en de warmtebestendigheid van voedingen zie ik hier geen direct complicaties optreden. Het inbouwen van een harde schijf is relatief eenvoudig en kan binnen een paar seconden worden gerealiseerd. Men neemt de harde schijf en schroef hierin een viertal schroeven voorzien van rubbers (tegen resonantie), schuif de 3.5"-bay open en installeer de schijf!