2min

Tags in dit artikel

,

Bouwgemak


Gereedschap?


Lian Li heeft de kast zo gemaakt dat het in principe mogelijk moet zijn je pc, zonder ook maar een schroevendraaier aan te raken, in elkaar is te zetten. Het moederbord kun je eenvoudig met de meegeleverde duimschroeven vastzetten en zoals al eerder gezegd is kan een harde schijf en een voeding eenvoudig geïnstalleerd worden.

Nog niet behandeld zijn de 5.25" bays die met behulp van een eenvoudig hefboom systeempje zijn uitgerust. Je klemt dus simpelweg je optische drives vast middels een boompje (wederom zonder extra gereedschap).



Even tussendoor, heb je er wel bij stil gestaan dat deze kast ruim 20 TB gemakkelijk kan huizen?
[/sub][/b]

Heb ik tie-wraps nodig?


Kabels kunnen eenvoudig worden weggewerkt door deze vast te drukken in de klemmen onderin de kast. Dit zorgt ervoor dat de kast er netjes geordend uitziet en dat de kabelstrengen geen belemmering vormen voor de doorstroming van lucht. De Lian Li biedt bovendien aan de achterzijde van het moederbord nog een klein beetje ruimte om eventuele kabels weg te werken. Helaas is het wel zo dat SATA-kabels aan de voorkant bevestigd moeten worden (voor eenvoudige verwijdering) en dus zichtbaar zijn.

Ok, ik geef het toe. Ik heb me niet uitgesloofd.[/b]

Voor het cablemanagement krijgt de Lian Li een dikke voldoende ook al kan het natuurlijk altijd beter. Denk aan kabels achter de moederbordtray langs en diverse gaten in de tray om kabels uit te laten komen.

Kabelklemmen