1 min

Gebruik

Installatie


Het in gebruik nemen van de CM3HD is eenvoudig, simpelweg de adapter op het stroomnet en het apparaat aansluiten en daarnaast een kabel voor het videosignaal aansluiten, indien nodig dient er ook nog een kabel voor de audio-uitvoer aangesloten te worden. Vervolgens kan de schakelaar omgezet worden, je TV en eventueel versterker op het juiste kanaal gezet worden en we kunnen aan de slag.



Interface


De interface van de CM3HD is eenvoudig. In het hoofdscherm vinden we een aantal iconen terug. De verschillende iconen representeren de bestanden, zo heeft men de keuze uit foto’s, muziek, film, bestandsbrowsing en instellingen.

Het hoofdmenu oogt eenvoudig en rustgevens. De iconen zijn ook zonder de onderstaande tekst goed te begrijpen. De blauw met zwarte achtergrond staat stil en draagt bij aan een rustieke omgeving.

In het hoofdmenu kan men eventueel ook een andere bron voor de bestanden selecteren. Logischerwijs kan er gekozen worden tussen de harde schijf, de USB-input en een kaartje dat zich in de kaartlezer bevindt.