2min

De Conceptronic Full HD Media Player

Verpakking


De CM3HD wordt in een flinke doos geleverd, wanneer je vergelijkt wat er uiteindelijk uit tevoorschijn komt. De doos is grotendeels wit, met oranje en blauwe accenten, de kleuren van Conceptronic komen hier duidelijk in terug.

In de aldus grote verpakking vinden we wel aardig wat accesoires terug. Zo is er natuurlijk een voeding en een flinke handleiding, maar vinden we ook een langwerpige afstandsbediening, HDMI-kabel en een USB-kabel, om de harde schijf aan te sluiten op een computer. Helaas geen kabel die we in de optische poort kunnen steken, daarnaast vinden we ook geen composiet-kabel.





Uiterlijk


Wat betreft het uiterlijk doet Conceptronic het goed, het kastje is in een eenduidig onwerp uitgewerkt. De zwarte coating van pianolak oogt mooi. Wanneer we het apparaatje van stroom voorzien, verschijnt er echter een grote lelijke rode indicator op de voorkant, welke aardig afdoet aan het mooie ontwerp van het apparaat.

Op de bovenkant vinden we alleen het Conceptronic-logo terug. Het logo is op subtiele wijze in de behuizing verwerkt en trekt weinig aandacht. Aan de voorkant vinden we dus de lelijke indicator voor de stroomvoorziening, naast een kaartlezer en een USB-poort, poorten die qua design misschien ook beter aan de achterkant hadden kunnen zitten aangezien ze niet bijdragen aan het minimalistische ontwerp van de CM3HD. Op de zijkanten vinden we geen bijzonderheden.



De achterkant herbergt de rest van de aansluitmogelijkheden, welke voornamelijk voor output-bedoeld zijn. Van links naar rechts vinden we een aan-/uit-schakelaar, power-input, een Mini-USB-poort, een HDMI-poort, drie tulp-aansluitingen en een optische aansluiting.

Specs


Specificaties
Afmetingen 200mm * 156mm * 53mm
Video-aansluitingen HDMI & composiet
Audio-aansluitingen HDMI, Composiet, Optisch
USB-aansluitingen 1 USB 2.0, Mini-USB
Ondersteunde videoformaten Xvid, AVI, H.264, MPEG 2 TS, MKV, MP4, MPEG, VOB, IFO, ISO, MPEG 2 PAL, VIDEO_TS
Ondersteunde audioformaten MP3, AAC, FLAC, OGG, PCM, WMA, WAV, FLAC, AC3
Ondersteunde ondertitelformaten SRT, ASS, SSA, TXT
Ondersteunde afbeeldingformaten JPEG, PNG, BMP, GIF
Harde schijf 500GB SATA
Bestands-systemen NTFS en FAT32
Cardreader SD, SDHC, MS Pro, MMC, RS-MMC