1 min

HTC Hub

Als eigen toevoeging voor Windows Phone 7 heeft HTC een eigen ‘Hub’ toegevoegd. In HTC Hub kunnen extra applicaties van het bedrijf worden gedownload, een deel is echter al voorgeïnstalleerd op de telefoon.

Wanneer de applicatie geopend wordt zien we de bekende klok, hieronder staat informatie over het weer welke de telefoon via internet ophaalt aan de hand van je locatie.

Wat betreft de applicaties die HTC toevoegt via de Hub is de logica ver te zoeken, men kan dezelfde applicaties immers ook via de Marketplace downloaden.

In de Notes-applicatie kan men notities aanmaken en beheren. De notities worden op een bord geprikt en kunnen naar wens met één druk vergroot worden weergegeven.

De Converter is ook best handig, in deze applicatie kan men verschillende waardes als snelheid, lengte en gewicht omrekenen. Een applicatie die niet dagelijks gebruikt zal worden, maar desalniettemin best handig.

Zo zijn er nog een aantal applicaties van HTC te vinden waarvan het nut per gebruiker zal variëren. Overige applicaties zijn: Photo Enhancer, Sound Enhancer, Stocks, Flashlight en Love. De laatstgenoemde is een applicatie om mee uit te vinden of iemand je ware liefde is, wat gebeurt door een bloem te plukken. Waar maar raar.