2min

Camera



Camera

De camera heeft een resolutie van vijf megapixel. Dit lijkt in deze tijd niet bijzonder veel, maar resolutie zegt lang niet alles meer. Dat kan de Trophy immers bevestigen, want het apparaat maakt foto’s die zeer acceptabel zijn. Natuurlijk spreken we hier niet over de vervanger van je digitale camera of spiegelreflex, maar mocht je even snel een foto moeten maken, kan dat prima met de Trophy.

Een probleem van de camera-applicatie is dat het sluitergeluid al gemaakt wordt vóórdat de foto gemaakt wordt, waardoor de gebruiker vaak al met de telefoon zal bewegen voordat de foto gemaakt wordt, wat uiteraard een vage foto oplevert.

Of dit aan de telefoon of Windows Phone ligt laat ik in het midden, dit is de eerste Windows Phone die we testen en zodoende kunnen we nog niet uit eigen ervaring spreken wat dit betreft.

Eventueel kan men ervoor kiezen om een effect over een foto of video te leggen, zo kan er bijvoorbeeld beeld vastgelegd worden met een sepia- of solarize-filter.

Onderstaand vind je een aantal foto’s die we met de camera van de HTC 7 Trophy hebben geschoten.

Een macrofoto van een sleutel


Nog een macrofoto van dezelfde sleutel, maar dan met slechte belichting en de led-flitser in gebruik


Een foto buiten, op korte afstand


Nog een buitenfoto, op grotere afstand


Normaal gesproken draaien we ook altijd een aantal benchmarks op een mobiele telefoon, zodat we ook qua prestatie het een en ander kunnen vergelijken. We hadden dit bij de HTC Trophy ook graag gedaan maar doordat Windows Phone een nieuw besturingssysteem is, zijn er helaas nog geen benchmarks voor beschikbaar. Wellicht kunnen we deze in de toekomst alsnog toevoegen.