Abonneer je gratis op Techzine!

Verpakkingsinhoud & uiterlijk

Verpakkingsinhoud


In de verpakking van de Yoga 2 Pro is weinig bijzonders terug te vinden, afgezien van de ultrabook zelf uiteraard. Lenovo stopt vanzelfsprekend een acculader in de doos, om het verder af te maken met een snelstartgids.

Lenovo had er gezien de prijs bijvoorbeeld wel voor kunnen kiezen om een hoes of losse muis mee te leveren, maar dat is niet gebeurd. Daarin is Lenovo ook zeker niet zeldzaam. Concurrenten als Apple, Toshiba en Samsung doen dit doorgaans net zo goed niet.


Uiterlijk


De behuizing van de duurste versie van de Yoga 2 Pro komt in twee varianten. Je hebt de keuze uit zilver en oranje. De zilveren versie is erg zakelijk, de oranje variant lijkt een stuk speelser. Omdat wij van Lenovo de eerste versie kregen is het echter lastig om er echt een oordeel over te vellen.

De Lenovo Yoga 2 Pro is opvallend dun. Niet zo dun als Apple’s MacBook Air’s, maar wel dunner dan de gemiddelde ultrabook. Dat zorgt ervoor dat dit systeem niet alleen zakelijk maar ook erg strak en verfijnd oogt.


Het scharnier biedt 360 graden vrijheid waardoor het apparaat in allerlei verschillende houdingen kan worden gepositioneerd. Lenovo heeft er zelf vier verzonnen; laptop, tent, tablet en staand. Bij die modi horen ook verschillende specifieke applicaties, maar daarover verderop in dit artikel meer.