Abonneer je gratis op Techzine!

The Game #2

Als je goed bezig bent met het spel kan je uitgenodigd worden om een nationaal team te managen. Je krijgt hiervoor extra loon en natuurlijk extra werk. Je moet voor dit team dus ook de benodigde trainingen plannen. Voor het nationale team kan je natuurlijk geen spelers kopen maar dit is algemeen bekend bij de voetballiefhebbers.

De eerste keer dat ik speelde, was ik manager van FC Utrecht en het ging niet goed in de competitie en de eisen die waren gesteld ging ik dus niet halen. Toen gebeurde het spontaan, ik werd ontslagen. Dus als je echt slecht bezig bent word je vanzelf ontslagen door het bestuur. Dit maakt het spel wel wat realistischer.Als je spelers het niet meer naar hun zin hebben kunnen ze slechter gaan spelen. Dit geldt tevens ook als ze te veel trainen. Te weinig training is ook slecht want dan worden ze nooit beter en verslechteren ze alleen maar. Kortom, je moet dit dus in balans houden.Je hebt in het voetbalwereldje ook de pers. Hier kan je een woordje vertellen hoe de wedstrijd gegaan is of hoe de wedstrijd is gegaan, enz.

Je hebt ook een functie "Footballworld". Dit is een soort van website in de manager. Hier is wat leuke info te vinden over je huidige competitie.Tijdens het laden kan je wat informatie tevoorschijn halen over je competitie hoe fit iedereen is en wat de huidige stand is en nog veel meer.