2min Security

Kies met SASE voor een modern netwerk- en security-framework

Kies met SASE voor een modern netwerk- en security-framework

Moderne organisaties worden geconfronteerd met uitdagingen die traditionele netwerkarchitecturen en beveiligingsmodellen niet meer kunnen oplossen. De opkomst van cloud computing en het groeiende aantal mobiele apparaten vereisen nieuwe oplossingen. Secure Access Service Edge (SASE) biedt een modern netwerk- en security-framework dat organisaties in staat stelt om een veilige netwerkarchitectuur op te zetten. Het combineert verschillende bestaande technologieën die geoptimaliseerd zijn voor de cloud, waardoor bedrijven rechtstreekse, veilige toegang tot applicaties en diensten in verschillende multi-cloudomgevingen kunnen realiseren.

Logo voor 'Business IT Solutions' met gestileerde groene en beige letters 'H' en 'R' met een '&'-symbool dat ze verbindt.

In een document dat we samen met H&R en HPE Aruba Networking aanbieden wordt dieper ingegaan op de voordelen van SASE. Het biedt een uniforme aanpak voor het implementeren van beleid en het afdwingen van beveiligingsregels over het hele netwerk, waardoor het beheer wordt vereenvoudigd en consistente beveiligingsmaatregelen worden gegarandeerd. Daarnaast verbetert SASE de efficiëntie van de IT-omgeving, stroomlijnt het netwerkinfrastructuur op basis van geavanceerde SD-WAN-oplossingen, biedt het transparantie door uitgebreide rapportagemogelijkheden en is het eenvoudig op te schalen om te voldoen aan de groeiende behoeften van een organisatie.

HPE Aruba Networking-logo, met respectievelijk de "HPE" in zwart en "aruba netwerken" in oranje en zwart.

Wil je meer weten over SASE en hoe het jouw organisatie kan helpen bij het moderniseren van netwerk- en security-frameworks? Vul onderstaand formulier in en download het document om de voordelen van SASE te ontdekken. Schrijf je in voor een leerzame kennissessie en live demo om te zien waarom SASE de ideale oplossing is voor jouw organisatie.