1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er zweven geruchten op het internet dat Philips zou werken aan een Android-telefoon. De telefoon is, aldus de geruchten afkomstig van de Chinese website PCOnline, afkomstig van Philips.

De telefoon lijkt op het eerste gezicht een iPhone-look te hebben, de telefoon is namelijk afgewerkt in dezelfde kleur en lijkt ongeveer eenzelfde scherm te hebben qua grootte. Dit scherm functioneert uiteraard als touch-screen. Het lijkt erop dat er drie knoppen op de telefoon zitten, maar of dit waar is, is lastig te zeggen. Fysieke knoppen zijn lastig te onderscheiden door het design de kwaliteit foto’s.

Volgens PCOnline is het toestel zeker en gaan ze er binnenkort een review van plaatsen. Er zullen dan ook meer foto’s beschikbaar komen. Hoe de interface eruitziet is niet duidelijk, er zijn enkel foto’s waarbij het toestel uitstaat vrijgegeven. Bekend is wel dat het toestel Android zou draaien.

Qua hardware is er ook weinig bekend. Het scherm betreft een 3,2" HVGA-scherm. De camera is 3,2 megapixels en heeft ondersteuning voor video-recording. Of de geruchten waar zijn, valt overigens nog te bezien.