1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het Zweedse Spotify is al in een vergevorderd stadium bij de ontwikkeling van een browservariant van de populaire streamingdienst die dezelfde naam draagt. Spotify bevestigde tegenover Engadget dat de browservariant zich momenteel in de testfase bevindt.


Momenteel wordt de browservariant van Spotify door een beperkt aantal genodigden aan tests onderworpen. De testgroep moet de komende tijd stevig uitgebreid worden, maar wanneer de uiteindelijke versie van Spotify voor browsers moet verschijnen is vooralsnog niet duidelijk. Spotify kon wel aangeven dat er in het eerste kwartaal van 2013 meer bekendgemaakt zal worden over de dienst.

Hoewel de testversie van Spotify in eerste instantie enkel bruikbaar leek voor de genodigde testpersonen, blijkt het mogelijk om zonder uitnodiging via deze link in te loggen op de dienst. Hiervoor moet wel een verbinding gemaakt worden met je Facebook-account. Onze eerste indruk is zeer positief, de dienst lijkt razendsnel en sluit goed aan bij de desktopversie. Het is wel duidelijk dat veel functies nog ingebouwd dienen te worden, maar de basis is er.