Techzine Feestdag 18: Win een Ockel Sirius B mini-computer

Vandaag weer een hele mooie prijs voor de echte IT’er en waarschijnlijk ook wel voor de IT-fanaat. Deze Ockel Sirius B is een complete Windows 10-pc in een behuizing die ongeveer net zo groot is als de gemiddelde smartphone. Een hele leuke prijs voor onze doelgroep verwachten wij.

 Zoals al vermeld is de Ockel Sirius B een complete pc maar dan in een uitermate kleine behuizing. De behuizing is 123 x 79 x 11mm groot en weegt slechts 129 gram. Aan de binnenkant is een Intel Atom Bay Trail processor te vinden, het gaat om de Z3735F, dit is een quadcore-model met een kloksnelheid van 1,83Ghz.

Verder voorziet de Ockel-pc in 2GB werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit, maar voor de liefhebbers is er ook nog een microSD-slot, waarmee de opslagcapaciteit fors kan worden uitgebreid en ook zijn er twee USB-poorten, waar je nog het nodige op aan kan sluiten, naast een toetsenbord en muis zou je hier ook een externe schijf aan kunnen koppelen met nog meer opslagcapaciteit Al met al kan je met deze Ockel alle kanten op.

Voor de video-output is er een HDMI 1.4-poort aanwezig die een maximale resolutie van 1920×1080 pixels ondersteund. De Ockel beschikt niet over een LAN-aansluiting maar wel over ingebouwde WiFi met ondersteuning voor a/b/g/n. De Ockel die wij weg mogen geven is tevens voorzien van Windows 10.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige externe schijf te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;