2min Devices

Techzine Feestdag 21: Win een Xtorm Power Bank Discover van 17.000 mAh

Techzine Feestdag 21: Win een Xtorm Power Bank Discover van 17.000 mAh

De feestdagen lopen alweer op zijn eind en dat betekent dat onze actie ook zijn laatste dagen in gaat, maar zoals beloofd gaan we knallend het jaar uit, met een hele mooie prijs. Vandaag hebben we een mooie powerbank om weg te geven van Xtorm. Met een capaciteit van 17.000mAh kan je de gemiddelde smartphone een keer of 7 a 8 opladen. Voldoende capaciteit dus voor een flinke vakantie.

Voordat we met de echte knalprijs komen, eerst nog een paar kleinere prijzen, vandaag mogen we van Xtorm een prachtige powerbank weggeven, de Xtorm Power Bank Discover 17000, met een enorme capaciteit van maar liefst 17.000 mAh, daarmee kan je je smartphone gewoon 7 a 8 keer opladen, of je iPad een keer of 4 a 5, het is natuurlijk een beetje afhankelijk wat de capaciteit van je smartphone of tablet is.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige powerbank te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;