Dell Technologies World: eenvoudige managed multi-cloud in één portal

Dell Technologies World: eenvoudige managed multi-cloud in één portal

Begin mei waren we aanwezig op Dell Technologies World, hier hoorden we alles over de nieuwste APEX-diensten, Project Alpine en de strategie van Dell Technologies voor de komende jaren. Dell Technologies zit in transitie richting een service model, waarbij managed oplossingen gecombineerd worden met simpliciteit en multi-cloud en allemaal vanuit één portal.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of andere dienst.

Vind je deze aflevering de moeite waard? Deel deze Techzine Talks dan met je collega’s!

Dell Technologies is een bedrijf in transitie. Wat Michael Dell jaren geleden goed gezien heeft is dat bedrijven niet enkel meer voor on-premises infrastructuur zouden kiezen, maar dat het een mix van hybrid cloud en multi-cloud zou worden. Hier voegt Dell Technologies ook nog een stukje ontzorging aan toe via verschillende managed oplossingen. Bij Dell Technologies zijn ze overigens nog lang niet zover. Het bedrijf is nog volop bezig met het ontwikkelen van de nieuwe oplossingen, waardoor ook nog niet alles duidelijk is. Wat wel duidelijk is, is dat Dell niet langer enkel met dozen wil schuiven richting je kantoor of datacenter. Ze willen een compleet aanbod realiseren van oplossingen die zowel on-premises als in de cloud draaien en uiteindelijk gemanaged worden door Dell Technologies. Ze willen het werk van je IT-afdeling tot op zekere hoogte uit handen nemen. Hoe dit allemaal precies in elkaar zit hoor je in deze Techzine Talks.

Lees ook: Heeft je organisatie al een cyberrecoveryplan?

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks informatie

Na een succesvolle start in 2021 gaat Techzine Talks in 2022 door met een nieuw seizoen. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten. Elke maandagmiddag een nieuwe aflevering. We hopen op jullie steun als luisteraar! Stuur onderwerpen in en deel de afleveringen die je boeiend vind met je collega’s. Ook is feedback altijd welkom, we horen het graag!