1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Beste leden en bezoekers,

Na jaren lang zich te hebben ingezet voor Techzine. Is voor Amstel76 het einde gekomen. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is hij de laatste maanden niet echt actief meer geweest. Dit komt doordat Amstel76 het te druk heeft gekregen met andere dingen. Werk, kinderen, andere hobby’s. Noem het allemaal maar op.

Hierdoor is het moment nu echt gekomen en is tijd om de knoop door te hakken. Amstel76 verlaat het Techzine Admin Team en de Techzine crew.

Wij als admins vinden dit natuurlijk erg jammer aangezien Amstel76 altijd een fantastische collega is geweest die zich met hart en ziel heeft ingezet om Techzine te laten groeien en te verbeteren.

Hiervoor willen wij hem natuurlijk dan ook heel erg bedanken! Ook wensen we hem veel succes en geluk toe in de toekomst!

Ik weet zeker dat we hem in de toekomst nog weleens terug zullen zien op de website, het forum of irc.

Nu er een admin is vertrokken, moet deze plek natuurlijk ook weer opgevuld worden. Wij als Admins vinden Metalman een hele geschikte kandidaat voor deze functie en denken dan ook dat hij deze taak erg goed zal gaan vervullen. Metalman is dus de nieuwe Admin binnen TZ.