2min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Helaas is de tijd van gaan gekomen voor Mandrake. Mandrake stopt met zijn functie als admin op Techzine.

Mandrake volgt momenteel een studie medicijnen en heeft daarnaast nog 2 bijbaantjes en functioneert ook nog als admin op Techzine. Dit klinkt uiteraard wat veel en dit is het ook. Zijn studie wordt steeds zwaarder en harder waardoor hij vrijwel geen tijd over houdt voor zijn grote passie, Techzine.

In onderling overleg is daarom besloten dat hij er het beste mee kan stoppen zodat hij zich kan richten op zijn studie.

Mandrake is hier begonnen als nieuwsposter en heeft in een half jaar tijd meer dan 500 nieuwsberichten geschreven. Iets wat weinig mensen hem daarna nog nagedaan hebben. Na dit succesvolle avontuur heeft hij het Casemodding Overclocking en Cooling forum onder zijn hoede genomen en wederom een groot succes. Naast voorgaande functies is hij ook nog een tijdje global moderator geweest op het forum en heeft hij enkele maanden als FP Admin gewerkt. Mandrake was een aanvulling op onze crew en beter kan je ze eigenlijk niet hebben.

Al met al een crewlid die ons lang heeft bijgestaan en veel voor Techzine heeft betekend. We vinden het dan ook jammer dat hij gaat maar we zien wel in dat het voor hem zelf beter is.

We wensen hem dan ook veel succes met zijn studie en hopen dat hij deze met succes zal afronden!

Momenteel zijn wij intern nog aan het bespreken wie Mandrake zal gaan vervangen als Frontpage Admin. Hierover later meer!

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine