1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Misschien vraag je je als bezoeker van Techzine wel eens af wie er toch verantwoordelijk zijn voor het beheer van het forum. Of wie jullie toch dag in dag uit van verse content op de frontpage voorzien. Kortom: ben je benieuwd naar wie de vrijwilligers achter Techzine precies zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Sinds kort is onze About Us pagina flink bijgewerkt. Zo hebben alle crewleden voor hun crewprofiel een tekstje geschreven waarin ze wat over zichzelf vertellen. Ook kan je via diezelfde pagina zien hoeveel en welke artikelen een frontpage crewlid heeft geplaatst.

Op deze manier kan je een stuk meer te weten komen over de grote groep vrijwilligers die Techzine draaiende houdt. Bovendien is deze pagina ook erg handig als je contact wilt opnemen met een bepaald crewlid.

Er zijn diverse opties om in contact te treden met een crewlid. Zo kun je via een priv√© bericht of e-mail een crewlid vrij snel aanschieten. Bovendien kan je ook crewleden op MSN toevoegen, hoewel niet iedereen ervoor gekozen heeft om dit adres openbaar te maken. En last but not least kan je ook op onze eigen IRC server terecht (server: irc.techzine.nl kanaal: #techzine). Dit is ook een uitgelezen manier om met andere leden in contact te komen. Vooral ’s avonds is het er erg gezellig.