1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

We hebben zelfs een 3e mededeling vandaag. We hebben vanavond besloten om een extra Frontpage Admin aan te stellen. Ik heb het zelf erg druk met mijn werkzaamheden en hierdoor schieten de admintaken er regelmatig bij in. Het gevolg is dat er veel te veel blijft liggen of te traag wordt verwerkt.

Mandrake leek ons een goede kandidaat om die taken over te nemen. Hij gaat nu samen met Crazyrooster deze taken vervullen en zorgen dat alles in goede banen gaat lopen op de frontpage. Uiteraard blijf ik zelf wel actief als Admin. Ik zal echter gewoon overal gaan bijspringen waar het nodig is en zal nog steeds bepaalde dingen op me nemen. Echter een stuk minder dan nu. Ik ga uiteraard niet stil zitten, ik heb buiten mijn admintaken ook andere dingen te doen voor Techzine en voor Dolphin-IS. Ook hoop ik op deze manier weer wat tijd te vinden voor meer ontwikkeling op en rond Techzine.

Mandrake zit al enkele jaren in de crew en weet precies hoe het allemaal werkt. We denken dan ook dat dit een goede aanwinst is voor het admin team.

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine