2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Zoals jullie in een andere changelog hebben kunnen lezen heeft Siederstylah zijn taken als Frontpage Teamleider neergelegd. Daarom moesten we op zoek naar een vervanger voor hem en in dat kader hebben we de afgelopen weken een interne sollicitatieprocedure gehouden. We hebben een aantal mensen gesproken en onze keuze is uiteindelijk gevallen op Drammer (Rick).

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat we met zo’n uitgebreide sollicitatieprocedure een nieuwe Frontpage Teamleider gezocht hebben en achteraf bleek dat ook wel nodig. Het niveau van de sollicitanten lag en ligt hoog en de keuze was niet eenvoudig gemaakt.

Qua inzet voor Techzine deed geen van de kandidaten voor elkaar onder. Ieder heeft op zijn eigen manier aangetoond hart te hebben voor Techzine en zich te willen inzetten voor de site. In het gesprek hebben we dan ook gericht gevraagd naar de visie van de kandidaten op de functie zelf. Wat zijn de verwachtingen, wat zijn je doelen, wat wil je graag veranderen, wat vind je dat er anders moet.

Uiteindelijk zijn de teamleiders van mening geweest dat Rick een duidelijke visie heeft op de functie en zichzelf een goed beeld gevormd heeft van wat er moet gebeuren en hoe hij dat wil gaan aanpakken. Uiteraard is het daarmee niet gezegd dat de andere kandidaten dat niet hadden, maar naar onze mening kwam Rick daarin het beste uit de verf.

Wij willen Rick van harte feliciteren, maar leven tegelijkertijd ook mee in de teleurstelling van de andere kandidaten. We wensen Rick daarnaast een goede tijd en veel succes toe als Frontpage Teamleider toe. Daarnaast hebben we er vertrouwen in dat hij samen met de crew, leden en bezoekers Techzine verder kan laten groeien en kijken uit naar een goede samenwerking. De komende weken zal Rick zich gaan inlezen in de lopende zaken en samen met ondergetekende de taakverdeling doornemen en de route gaan uitstippelen.

Uiteraard zal Rick zijn huidige taak als Forummoderator van het hardware-subforum per direct neerleggen en zich volledig richten op zijn nieuwe functie.

We gaan er vanuit jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Hoofdredacteur