min

Tags in dit artikel

,

Beste leden en bezoekers,

Wij zijn weer op zoek naar een aantal nieuwe crewleden. Ditmaal zijn wij op zoek naar:

Nieuwsposter
Als nieuwsposter ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse vulling van het nieuws op onze FP. Lijkt het wat om je journalistieke kwaliteiten te testen en de FP ermee te vullen?

Casemodposter
De casemodsectie heeft evenals de tweaksectie een oppepper nodig. Hier moeten de ingestuurde casemods worden afgehandeld en op de site geplaatst.

Tweakposter
De laatste tijd is onze tweaksectie helaas wat naar beneden gezakt. Het heeft geruime tijd niet veel aandacht gehad, maar dat moet veranderen. Deze gaan wij weer aanvullen met voldoende tweaks. Daarom zijn wij op zoek naar iemand met de nodige Linux ervaring, zodat deze daar ook tweaks voor kan makenzoeken.

Externe review poster
Voor de externe reviews zoeken wij nog een poster voor erbij. Bij de externe reviews is het de bedoeling dat je interessante reviews op andere sites opzoekt en daar een kleine samenvatting, inclusief bronvermelding, van maakt en op onze FP zet. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijk interessante reviews op andere sites vinden.

Downloadposter
Voor de downloadsectie zoeken we een persoon die thuis is in nieuwste software en graag goede downloads op onze FP wil zetten. Updates, nieuwe programma’s, etc. moeten allemaal door jou op de FP gezet worden.

Tutorialposter
De laatste tijd gaan de tutorials weer erg goed, maar graag zien wij er ook tutorials bij komen over allerlei verschillende soorten programma’s. Heb jij ervaring met een programma en wil je er graag andere mensen iets over leren, dan kan je dat kwijt op de FP in onze tutorialsectie.

Spreekt één van bovenstaande functies je aan, stuur dan je vacature in via onze submit. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Peter Potgieser
Techzine Frontpage Teamleider