Beste leden en bezoekers van Techzine,

ThE-FuNkY heeft verleden week besloten om zijn werk bij Techzine neer te leggen. Hij had een tijdje geleden zijn taken als moderator van Beveiliging, Virussen en Spyware al opgegeven omdat hij het steeds drukker en drukker kreeg. Hij hoopte hierdoor meer tijd te kunnen vrijmaken voor The Lounge en Software Algemeen. Dit is spijtig genoeg niet gelukt. Hij heeft dan ook via een topic binnen het crewforum aangegeven dat hij er gewoonweg niet meer toe komt om beide fora degelijk te modereren. Hieronder vinden jullie een stukje uit dat topic.

Quote:

ThE-FuNkY schreef op 09 oktober 2007 @ 23:54:
Na een lange 3 jaar als zowel blauw als groen hier rondgehuppelt te hebben, leg ik mijn taken neer.

Ik heb er gewoon ‘geen kracht meer voor’ :’) Naja, gewoon de tijd niet meer voor..
Zowel TL als SA zijn zéér druk bezochte forums, en ik ben gewoon niet genoeg aanwezig om het bij te houden zoals word verwacht. Dus ja, hoe jammer ik het ook vind, ik trek liever zelf de stekker er uit ipv dat ik er over een paar maanden uit geskupt word :p

Altijd veel plezier gehad in TZ, en nog steeds wel.. Maar goed, ik ga de boel toch weer eens bekijken zonder alle extra knopjes…

Helaas is mijn tijd aangebroken. Altijd gezegd dat ik me afvroeg wie er nog zouden overblijven, maar daar val ik nu zelf dus ook buiten.

Zoals jullie kunnen lezen gaat het over een moderator die hier toch al geruime tijd rondhangt. Hij heeft veel meegemaakt en heeft meegewerkt aan het Techzine dat het nu uiteindelijk geworden is. Zoveel projecten hebben dankzij hem vorm gekregen, zoveel members als moderators zullen wel wat bijgeleerd hebben van Fer. Ik herinner me vaak dat ik te rade ging bij hem als ik problemen had met een of ander programma! Maar laten we zijn iets meer humoristische kant niet vergeten natuurlijk. Als vaste Traagprater en als regelmatige poster in het Grote Funtopic, zorgde hij steevast voor vele goede en lachwekkende posts! Hopelijk heeft hij hier nog wel tijd voor!

Bij deze wens ik ThE-FuNkY als Forum Teamleider, als ex-moderator en als vriend het aller allerbeste met zijn privéleven. De meeste zullen wel op de hoogte zijn van de ‘veranderingen’ en moest dat niet het geval zijn, ben ik zeker dat je er na wat speurwerk wel achterkomt :)

Verder wordt The Lounge nu voltijds gemodereerd door gamemaster. De subfora Software Algemeen en Beveiliging, Virussen en Spyware staan momenteel onbemand. Daarover lezen jullie binnenkort meer in een nieuwe changelog!

Met vriendelijk groeten,

el machia | Forum Teamleider