Techzine tijdens de Paasdagen

Beste leden en bezoekers van Techzine,

De lente is deze week van start gegaan en Pasen staat voor de deur. Hoewel we in Nederland mogelijk sneeuw kunnen verwachten zijn dit soort lange weekenden de perfecte momenten om eens om je heen te kijken en te constateren dat de wereld veel groter is dan je beeldscherm. Als je zondagochtend opstaat en het stof van je afschudt zie je ineens dat er een straal zonlicht tot je kamer is doorgedrongen. Het blijkt dat je je gordijnen gisterenavond toch niet helemaal goed dicht hebt gedaan.

Nieuwsgierig als je bent besluit je om toch maar eens te kijken wat er achter die gordijnen gebeurt. Wat!? Er lopen allemaal mensen door je tuin (of die van je ouders). In paniek ren je naar beneden, belt 112 en enkele minuten later constateer je tot je tevredenheid dat de mensen in kwestie worden afgevoerd door de politie. Tevreden (en buiten adem) settel je je weer achter je beeldscherm. Op Techzine is het rustig, maar dat is normaal voor een zondag. De volgende dag kom je echter tot de constatering dat er helemaal geen content is op Techzine en de rest van de week ook niet.

Boos en teleurgesteld besluit je daarom maar een rondje te wandelen door de tuin. Ineens zie je overal gekleurde eieren liggen en je denkt terug aan zondag. Wie waren die mensen eigenlijk? Misschien had ik dat even moeten vragen voordat ik de politie belde. Of je had natuurlijk even deze changelog kunnen lezen. Dan had je geweten dat de Techzine-crew dat weekend ook tot de constatering kwam dat er meer is dan een beeldscherm en een ICT-community en besloten heeft om komend weekend ook van de lente te genieten. Bijvoorbeeld door eieren te gaan zoeken in jouw tuin. Mocht je zondagmorgen geen mensen in de tuin zien, dan zitten we misschien in de tuin van een andere member of bezoeker.

En misschien gaat het verhaal helemaal niet over jou. Sterker nog, misschien gaat het helemaal nergens over en willen we gewoon melden dat er op tweede paasdag geen content verschijnt op Techzine. Als het verhaal wel op jou van toepassing is dan kunnen we je aanraden om komende weekend eens lekker van de lente genieten (als het weer meewerkt). Oh ja, mocht je ons daadwerkelijk tegenkomen in je tuin, bel dan niet de politie, maar help ons liever met zoeken, want we willen dinsdag graag weer aan de slag voor je. Alvast vrolijk Pasen toegewenst!

Met vriendelijke groet,

De Techzine Frontpage-crew

Techzine tijdens de Paasdagen