1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Zoals de titel al doet vermoeden gaat Techzine weer een tripje maken. Na vorige maand nog een uitgebreid verslag gemaakt te hebben van de CeBIT in Hannover, Duitsland, gaan we nu onze horizon verbreden in Spanje. Techzine gaat op bezoek bij Panda Security.

Ik (coen) zal de rest van deze week aanwezig zijn in Bilbao, Spanje met een kleine delegatie journalisten om daar wat meer informatie te krijgen over Panda Security, uiteraard ook wat meer achtergrondinformatie over malware (virussen, trojans, etc) die vandaag de dag vele pc’s terroriseren en hoe Panda dit denkt te gaan oplossen in de komende jaren.

Verder zal ik ook Byte meenemen op deze trip. Niet omdat ik verwacht dat er bij Panda ontzettend veel mooie vrouwen werken, maar meer omdat Byte onze soort van tripjesmascotte is geworden. Ik heb ook aan de bedenkers van Byte beloofd dit voorlopig nog even in ere te houden, dus Byte zal zeker op de foto’s terug te vinden zijn de komende dagen. Maar hoe en in welke vorm, dat laat ik nog even in het midden.

Dan rest mij nog een oproep te doen aan jullie. Als je nog vragen hebt over Panda, of over virussen in het algemeen waarop eigenlijk alleen een antivirusbedrijf de antwoorden heeft, laat het dan weten in de reacties. Ik zal proberen zoveel mogelijk vragen daar te stellen en vervolgens op Techzine te beantwoorden.