2min

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Enige tijd geleden heeft Siederstylah (Peter Sieders) aangegeven zijn functie als teamleider van het Frontpage-team te willen opgeven. Vanwege diverse ontwikkelingen zijn privéleven nam de tijd om aan Techzine te werken steeds verder af. De motivatie was er altijd wel, maar ook die kwam onder druk te staan toen Peter zag dat hij niet meer toe kwam aan bepaalde dingen.

Uiteindelijk heeft hij besloten dat het het beste is om zich volledig te richten op de privézaken en zijn taken op Techzine neer te leggen. Het moge duidelijk zijn dat we Peter heel graag hadden behouden voor Techzine, maar hij heeft meer dan genoeg redenen om nu aan zichzelf te denken.

Ik spreek voor niet alleen voor mezelf als ik zeg dat we aan Peter een hele lange tijd een enorm goede collega hebben gehad. Voordat hij aan de slag ging als teamleider is hij actief geweest als nieuwsposter en externe reviewsposter. In die functies plaatste hij 219 nieuwsberichten en 2425 externe reviews, dat laatste is zelfs een all-time record.

Behalve deze mooie statistieken hebben we Peter ook leren kennen als een betrokken persoon met hart voor Techzine. Altijd met een vrolijke noot, maar serieus op de juiste momenten. We zullen zijn inzet op Techzine helaas moeten missen, maar we zien hem vast en zeker in het zwart rondhangen op Techzine.

Wij bedanken Peter namens de crew, en ik denk ook namens de bezoekers en leden van Techzine, voor alle inzet en vele uren die hij in Techzine gestoken heeft. Daarnaast wensen we hem heel veel succes, geluk en liefde toe in zijn privéleven.

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Hoofdredacteur