3min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

Je zit nu te kijken naar de grootste frontpagepeiling ooit. Het is dan ook niet zomaar een peiling, maar de grote oudejaarspeiling. Nadat Techzine-leden hun nominaties uitbrachten op de verschillende vragen, zijn de polls gemaakt die je in dit artikel vindt. Het kan zijn dat we hier en daar een optie hebben weggelaten, omdat die niet meetelde, of juist een hebben toegevoegd. Tevens ontbreekt er een poll bij graphics en webdesign omdat daar onvoldoende nominaties op zijn uitgebracht.

De stemmen van de grote oudejaarspeiling van het jaar 2008 worden meegeteld tot en met vier januari 2009 19:00 uur. Stemmen die daarna worden gemaakt, worden niet meer meegteld. Vanwege technische beperkingen is het dan nog wel mogelijk om te stemmen.

Rest mij niets meer dan alle lezers van Techzine fijne feestdagen te wensen en een gelukkig nieuwjaar! De oudejaarpolls vind je op de volgende negen pagina’s.

Hardware

Software

Games

Multimedia

Programmeren & G&W

Om het topic te bezoeken: http://forum.techzine.nl/forum/list_message/ en plak daarachter de twee cijferreeksen met het haakje ertussenin.

Internet & netwerken

Algemeen


‘This may be very stupid, but it’s also very d’ moet zijn ‘This may be very stupid, but it’s also very dumb’.

2009

Techzine & Members

En dat was het alweer. Bedankt voor het stemmen! Je stem wordt meegeteld tot en met 4 januari 2009.