Zoals beloofd aflevering 2 van Techzine Update, met deze week de nieuwe smartphones van Nokia en HTC, ook de iPhone 4 is weer onderwerp van gesprek. Ook de introductie van Internet Explorer 9 komt aan bod, moeten we iemand natuurlijk feliciteren en nog veel, veel meer.

Wat natuurlijk wel jammer is, is dat ik de hele dag hard heb gewerkt om deze video af te krijgen, zodat die aan het einde van de middag online kon komen, alleen toen faalde de internet verbinding op het Techzine kantoor.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die vorige week gereageerd heeft op de eerste aflevering, ik heb erg veel gehad aan jullie feedback, helaas is het niet mogelijk om op korte termijn alle kritieken weg te werken maar op termijn willen we het natuurlijk verder perfectioneren. Voorlopig zit Techzine Update dus gewoon in een soort bèta fase.

Ook deze week zijn jullie kriteken en tips welkom over de video maar we zien natuurlijk ook graag reacties over de inhoud die wordt besproken, dat miste we vorige week nog een beetje.

Over Techzine Update zelf:

Zoals gezegd kunnen we niet alles in één keer verbeteren, wij hopen dit over een langere termijn in stappen te kunnen doen, uiteindelijk is het ook een kwestie van oefenen.

Zaken die deze uitzending beter zijn:

  • Het geluid is verbeterd, nog geen lavelier (dasspeld) microfoon maar het geluid is al beter;
  • Meer video materiaal over product/dienst tijdens vertellen;
  • Samenvatting toegevoegd aan het begin van de video;
  • Aan het einde van de video nog enkele korte items behandeld;
  • De autocue positie verbeterd;
  • Iets rustiger gepraat;
  • Iets nettere kleren maar toch casual.

Wat ook anders is dan vorige week is dat ik minder tijd uitgetrokken heb voor de opnames van de video omdat ik simpelweg niet meer tijd had. Vorige week heb ik nog 5 of 6 opnames gedaan, vandaag maar gewoon één. Mijn vraag is dan ook valt dit op? Ik heb zelf tijdens de montage gezien dat ik af en toe over een woord struikel en dit meestal op natuurlijke wijze corrigeer . Als dit storend is hoor ik het graag.

Een minpunt dat mijzelf is opgevallen is dat mijn stem de eerste 15 sec enorm hoog is, wellicht heeft dat wat met de zenuwen te maken, zal er volgende week opletten. :)

Ik hoop dat jullie in elk geval met plezier naar aflevering 2 hebben gekeken en dat er vooruitgang in zit!