Ook deze week natuurlijk weer een Techzine Update, in deze aflevering weer aandacht voor het ICT nieuws van de afgelopen week. Deze week onder andere de Stuxnet worm, de eerste vorm van cyberoorlog, de nieuwe Mozilla Seabird smartphone, Oracle op zoek naar een chipfabrikant, Facebook die concurreert met Hyves, nieuws over de nieuwe 10 inch tablet van Samsung, Trojan Zeus valt aan via LinkedIn, Apple komt met een 11,6 inch Macbook Air en Twitter overvallen door geitenseks. Bekijk snel de Techzine Update van deze week!

Hopelijk heb je genoten van weer een bijzondere aflevering van Techzine Update, het doel is nog steeds hem rond 18:00 online te hebben, alleen dit is veel moeilijker dan gedacht, voorlopig houden we het dus maar op vrijdagavond.

Over Techzine Update:

Deze week is weer een stukje beter, het geluid is verder verbeterd, deze keer over de hele video. Ook had ik er een extra uitdaging bij deze week, ik was namelijk snot verkouden tijdens de opname dus dat kuchje in het midden moet mij maar vergeven worden.

Ook deze week zijn jullie kritieken en tips welkom over de video maar we zien natuurlijk ook graag reacties over de inhoud die wordt besproken.

Zelfkritiek: het kuchje is natuurlijk jammer, verder had ik een paar keer last van een stotter, vooral het woord hardware bleek deze week weer een valkuil. Jammer maar helaas :)

Ik hoop dat jullie in elk geval hebben genoten van aflevering 4 en we opnieuw een stap voorwaarts hebben gemaakt!