2min

Vandaag is het al weer tijd voor Techzine Update aflevering 3. Met deze week weer een mix van het nieuws van afgelopen week, uiteraard is Apple weer van de partij maar ook Internet Explorer 9 houdt de gemoederen bezig, Intel heeft processor nieuws en de slechtste game van 2011 is aangekondigd! Bekijk hem snel de Techzine Update van deze week!

Deze keer staat de Techzine Update gelukkig een keer op tijd op de website, hopelijk kunnen we dat volhouden! Ook hebben we de Techzine Update video’s in een eigen categorie gezet zodat je ze makkelijk terug kan vinden!

Over Techzine Update:

Ik heb jullie kritieken op de Techzine Update van vorige week weer allemaal gelezen en geprobeerd er mijn voordeel mee te doen. Ik ben erg blij met jullie reacties want hier kan ik echt iets mee. Ik wil speciaal jpmillman bedanken voor de tips wat betreft het geluid, deze hebben we opgepakt en ingesteld. Ik hoor graag hoe het nu klinkt!

Ook deze week zijn jullie kritieken en tips welkom over de video maar we zien natuurlijk ook graag reacties over de inhoud die wordt besproken, dat miste we vorige week nog een beetje, al was het al beter dan bij aflevering 1.

Zaken die deze uitzending beter zijn:

  • Geluid is opnieuw verbeterd;
  • Opnieuw voldoende ondersteunend materiaal;
  • Het tempo opnieuw verlaagd;

Zaken die mij zelf zijn opgevallen toen de video klaar was, mijn kledingkeuze was niet briljant, wellicht iets teveel blokjes die op beeld niet lekker overkomen, de video is weer iets langer dan de eerste twee delen, dit heeft vooral te maken met het verlagen van het tempo.

Ik hoop dat jullie in elk geval hebben genoten van aflevering 3 en we opnieuw een stap voorwaarts hebben gemaakt!