2min

De weken gaan altijd snel in het najaar, zo is er vandaag al weer een nieuwe aflevering van Techzine Nieuws Update, met jouw wekelijkse portie ICT Nieuws, gegoten in één video van een minuut of 10. Alleen dit keer de laatste van deze pilot, later meer hierover. In deze aflevering aandacht voor zeer uiteenlopende onderwerpen waaronder: De GTX580 van Nvidia, de Kinect-driver voor de PC, HTC z’n eigen appstore, Microsoft die uit haalt naar Google’s Android, Lacie met USB 3.0 voor de Mac, AMD die duidelijkheid verschaft over zijn nieuwe processoren, Twitteren goed voor je studiepunten, de nieuwe Nexus S telefoon van Google, de nieuwe Facebook maildienst, salarissen bij Google omhoog en de nieuwe Samsung 3D Ultra Definition televisie van 178 cm.

Dit was hem dan, de allerlaatste aflevering van Techzine Nieuws Update van deze pilot. Ik heb er inmiddels 10 afleveringen opzitten en als ik terug ga kijken naar alle afleveringen die ik heb gemaakt, dan ben ik van mening dat ik van ver ben gekomen en dat er nu wel echt iets staat.

Ik denk dat we met beperkte middelen toch iets heel moois hebben weten neer te zetten, er blijft natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, de apparatuur kan bijvoorbeeld véél beter, een betere presentator blijft wellicht ook wenselijk, maar gekeken over de afgelopen 10 weken denk ik dat het programma wel gegroeid is. De grote vraag die ik mezelf stel is of het voldoende is?

Op internet reken je vaak je website of dienst af op basis van hoeveel mensen er gebruik van maken, als we daar naar gaan kijken dan zien we dat er gemiddeld per aflevering z’n 1153 mensen kijken, waarbij gezegd moet worden dat het de laatste weken rond de 900 ligt. In het begin zijn mensen als nieuwsgieriger. Ik vind dit persoonlijk geen doorslaggevend cijfer, het is niet laag genoeg om er maar mee te stoppen en ik denk niet hoog genoeg om het een doorslaand succes te noemen.

Ik heb dan ook hulp nodig bij het bepalen of we volgende week door moeten gaan met de Techzine Nieuws Update, en er is niemand die mij dat beter kan vertellen dan de mensen die met regelmaat of nu toevallig naar deze aflevering kijken.

Ben je er wijzer van geworden? Heeft de video voor jou toegevoegde waarde gehad? Vind je het prettig naar een video te kijken in plaats van een artikel te lezen? Was de video goed genoeg om prettig naar te kijken? Allemaal vragen, die ik niet over mezelf kan beantwoorden. Ik hoor het graag van mijn kijkers!

Ik zie graag zowel in de poll als in de reacties terug wat jullie ervan vinden! Alvast bedankt voor je input!