Techzine Nieuws Update: Aflevering 12 (video)

De Techzine Nieuws Update van vandaag is weer beschikbaar met in deze mooie 12e aflevering: ‘Windows-gebruikers zijn het domst’, ‘iPad 2 zal in april 2011 verschijnen’, WikiLeaks heeft haar servers leeggehaald, Duitser hackte honderden webcams van tienermeisjes, ‘Google betaalt miljoenen om personeel te houden’, ‘Gamende mannen brengen hun relatie in gevaar’, iOS 4.2 afgelopen woensdag beschikbaar gekomen, Intel ontwikkelt processor van 1000 cores, Samsung verkoopt 700.000 Galaxy Tab’s en Windows bestond afgelopen zaterdag maar liefst 25 jaar.

Bekijk de video op Youtube!

Goed voor de vaste kijkers mijn excuses, ik had jullie beloofd de nieuwe Techzine Nieuws Update rond de lunch-pauze online te hebben, wederom is mij dat niet gelukt. Een deel van het probleem ligt bij het feit dat het een druk weekje is geweest maar het feit dat 2 geheugen reepjes in mijn montage-computer het hebben begeven hielp niet bepaald mee.

Toen mijn montagecomputer in een soort van reboot loop terecht kwam met allerlei verschillende soorten BSOD’s (blue screen of deatch) dacht ik dat het aan mijn overklok lag, dit bleek echter niet zo te zijn, het probleem lag bij 2 geheugen reepjes die de geest hebben gegeven.

Gelukkig was het probleem niet zo ernstig dat we geen Techzine Nieuws Update hebben deze week!

Ik hoop dat de video weer lekker informerend was!