2min

Speciaal voor onze leden hebben we samen met iBood een leuke actie bedacht. Recent heeft Techzine de website vernieuwd en is de prijsvergelijker een nog groter en prominenter onderdeel van de website geworden. We willen daar dan ook op inspelen met een actie, waarbij een hele vette hoofdtelefoon van Beats By Dr Dre is te winnen. Om kans te maken op deze hoofdtelefoon moet je het volgende doen!

De prijs die je als lid van Techzine kan winnen is een Beats by Dr Dre Studio hoofdtelefoon uit 2013. Een hele indrukwekkende hoofdtelefoon, met een dito prijskaartje. Zoals duidelijk mag zijn moet je lid zijn van Techzine, ben je dat nog niet dan kan je je hier registeren.

Vervolgens moet je nog twee dingen doen om kans te maken op deze prachtige hoofdtelefoon. Als eerste moet je je aanmelden voor de nieuwsbrief van iBood, zij sturen je dan elke dag hun eendagsaanbieding op en dan weet je als een van de eersten wat de actie van de dag is. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze link.

Tot slot willen we op Techzine graag meer reviews van gebruikers zien over de producten in de Techzine prijsvergelijker. Deze drempel ligt duidelijker wat hoger, want het kost je toch snel een paar minuten, in plaats van drie keer klikken. Dit is echter niet zonder reden, we zien deze prijs graag gaan naar iemand die iets toevoegt aan de Techzine-community.

Om de eisen van de actie niet te zwaar te maken, mag je een productreview schrijven over elk product wat je bezit en in de prijsvergelijker staat. Schrijf bijvoorbeeld een productreview over je smartphone, tablet of laptop.

Over iBood

iBOOD is Europa’s grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Vanaf vandaag vind je hier een vijftal vette Beats By Dr. Dre koptelefoons tegen een zeer lage prijs. Normaal duren de aanbiedingen op iBOOD 24 uur, nu heb je maar liefst tot en met 19 januari de tijd om van deze aanbieding gebruik te maken! Wacht niet te lang en kies jouw favoriet via: http://www.ibood.com/nl/nl/flash_sale/