2min

Cybersecurity kent vele begrippen en het is niet altijd duidelijk wat men nu precies bedoelt. Zo was daar de afgelopen jaren ineens SASE, gevolgd door het begrip SSE. Beide begrippen zijn vooral frameworks, niet zozeer ‘producten’. Extra verwarrend is dan ook weer dat SSE een onderdeel is van SASE. Waarom is dit gedaan? Tijd voor wat duiding.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of andere dienst.

In deze podcast gaan we in gesprek met Joost Hage, Solutions Architect en ZPA Specialist bij Zscaler. Zscaler is een van de bedrijven die enorm actief is met security-oplossingen die ondersteuning bieden voor de securityfeatures die onder SSE vallen. Hage is daarmee iemand die ons van de nodige duiding kan voorzien bij deze begrippen. 

We staan uitgebreid stil bij de features en de verschillende begrippen die onder SSE vallen. Denk hierbij aan CASB, ZTNA, SWG, onder andere. We leggen ook uit wat deze verschillende onderdelen binnen SSE bijdragen. Wanneer moet je aan de slag met een SSE-benadering en – belangrijker nog – hoe doe je dat dan als organisatie? 

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks informatie

In 2022 kan je elke week een nieuwe podcast van ons verwachten. We gaan door met Techzine Talks. We hopen op jullie steun als luisteraar, breng onderwerpen aan, deel de afleveringen die je boeiend vind en geef vooral feedback. We horen het graag. 

Vind je deze podcast de moeite waard? Deel de podcast dan ook met vrienden, familie en collega’s.