Abonneer je gratis op Techzine!

7 februari was voor moussie de dag om ons als Admins een email te sturen. Hierin vertelde ze dat het moderaten niet meer ging en voelde als voorheen. Na wat heen en weer posten wilde ze het toch nog even proberen, iedereen heeft wel eens een dipje!

14 juli was het weer zo ver, mailtje van moussie in de inbox. Na lang overwegen en een aantal tegenvallers in de privésferen vroeg moussie ons de status in te trekken. Ze twijfelde of ze goed bezig was als moderator. Een fraai stukje uit haar mail: "maar moddereten is ergens net politiek, als je het contact kwijt raakt met de basis en zo." Dit omschrijft het gevoel wat ze als crewlid op Techzine had.

Vakantieperiode is een drukke tijd. Om ons niet in zo’n drukke tijd in de steek te laten blijft moussie tot de drukte over is. Dit gaf beide partijen een goed gevoel. Vandaag 20-10-2005 is de knoop doorgehakt. moussie behoort weer tot de zwarten.

Ik wil namens de crew, maar ook vooral namens mezelf moussie ontzettend bedanken voor haar inzet afgelopen jaren. Ze heeft een hele hoop positieve invloed gehad op zowel members als crewleden. We zullen je missen als moderator van Skinning & Anime en Serious Talk! Succes met alles, en we hopen als crew dat we je nog regelmatig voorbij zullen zien komen op zowel IRC als op TZ(F)!