Abonneer je gratis op Techzine!

Beste Bezoekers en Leden,

Zoals eerder aangegeven zijn we weer op zoek naar mensen om toe te voegen aan onze geweldige redactie of crewteam. Zoals jullie misschien hebben gezien zijn er weer een aantal crewleden vertrokken. Hierdoor hebben wij ook weer nieuwe mensen nodig.

We zijn op zoek naar:
– Nieuwsposters(2 of 3);
– Scriptposters(2 of 3);
– Forum Moderator Besturingssystemen;

Nieuwsposters:
Onze redactie houdt zich dagelijks bezig met het informeren van bezoekers en leden met het laatste ICT nieuws. De bedoeling is dat je als nieuwsposter deel uit maakt van deze redactie en gestructureerd mee helpt met het schrijven en brengen van ict nieuws. Voor deze functie is een kleine vergoeding beschikbaar.

Klik hier om te solliciteren!

Scriptposters:
Zoals onze trouwe leden wel weten hebben we op Techzine een scripts sectie die absoluut niet goed onderhouden wordt. Dit is natuurlijk erg jammer. Ik wil toch proberen er weer wat leven in te blazen. Dus ik ben op zoek naar 2 of 3 mensen die daar echt voor willen gaan. Mensen die daar de komende tijd echt tientallen goede scripts in willen zetten.

Klik hier om te solliciteren!

Forum Mod Besturingssystemen:
Uiteraard spreekt dit redelijk voor zich. Je moet ervoor zorgen dat het forum besturingssystemen actief, netjes, leuk, gezellig en informatief blijft. Dit doe je niet als politieagent maar als gastheer. Zie ons nieuwe forum beleid!

Klik hier om te solliciteren!

Indien je interesse hebt in een van deze functies. Wacht dan niet langer, grijp je kans en solliciteer!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine