Abonneer je gratis op Techzine!

Taken-selectie en Integratie

Het takenscherm

Vermits ik in deze tutorial alles ga behandelen, vink ik alle opties aan. Als je met je muis over een optie zweeft krijg je de nodige uitleg wat die functie precies doet.


Selecteer de taken die je wilt uitvoeren

Hotfixes, stuurprogramma’s en taalpakketten

Updates
De werkwijze is simpel. Als je de updatepacks van Ryan hebt dan moet je die eerst uitpakken zodat je de ".cab" of ".msu" files overhoudt. Als dat gebeurd is, is het alleen nog maar een kwestie van de hele lijst te selecteren en te integreren. (Hint: De beta van Servicepack 1 dat je op internet kunt downloaden kun je beter niet slipstreamen, Vista blijft de updates dan oneindig toepassen).

Extra’s
De extra addonpacks (zoals de Ultimate addons, HJW’s custompack e.d.) moet je op dezelfde werkwijze slipstreamen zoals updates, dat wil zeggen uitpakken en de cab’s selecteren.

Drivers
Je kunt op Ryan’s site ook een driverpack downloaden (deze moet je dan ook uitpakken), maar je kunt evengoed je eigen drivers downloaden en slipstreamen. Je moet geüpdatete drivers zoeken van je hardware, deze (eventueel) uitpakken in een mapje en als er een .inf bestand inzit dan kun je deze gebruiken.

Taalpakketten
Download het taalpakket naar keuze en pak deze uit met WinRAR. Haal de .cab eruit en selecteer deze in vLite.


Selecteer hier alle updates en extra’s die je wilt slipstreamen