Alle apps uit Apple’s app stores gratis te krijgen

Apps & Software
Alle apps uit Apple’s app stores gratis te krijgen

De 13-jarige Paul Dunahoo heeft een fout ontdekt in de systemen van Apple waarmee het mogelijk is om alle beschikbare apps uit de Mac App Store en de iOS App Store gratis te downloaden en installeren.

De 13-jarige Paul heeft al verschillende Mac- en iPhone-apps ontwikkeld en heeft hier ook al een bedrijf in. Hij ontdekte echter dat er een fout zit in Apple’s systeem. Als je namelijk bij Apple aangeeft dat je accountgegevens zijn gestolen of je account is gehackt dan blokkeert Apple deze. Daarna kan je uiteraard je account ook weer terugkrijgen van Apple.

Zodra je je account hebt teruggekregen van Apple hoef je niet langer te betalen voor je apps in de App Stores van Apple. De App Stores geven dan de melding dat je niet hoeft te betalen omdat je de app al eerder hebt aangeschaft. Deze melding geeft de winkel echter bij alle apps.

Met dit trucje is het dus mogelijk om alle apps op je iPhone, iPad of iPod gratis te downloaden. Maar ook op je iMac, Mac Mini of Macbook Air of Macbook Pro. Apple heeft nog niet gereageerd op de fout in hun systeem maar gaat deze ongetwijfeld snel herstellen.

Volgens Paul worden de apps die je download en installeert nadat je het trucje hebt gebruikt niet toegevoegd aan je aankoop historie. Hierdoor zou het redelijk makkelijk voor Apple moeten zijn om eventueel misbruik op te sporen en te blokkeren.

Voor degene die het niet geloven, hieronder twee video’s waarin Paul de truc demonstreert.


Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 412.00Bekijken
5_sterren€ 439.00Bekijken