Logitech kondigt K810 bluetooth toetsenbord aan

Hardware
Logitech kondigt K810 bluetooth toetsenbord aan

Vorige week kondigde Logitech al een aantal producten aan speciaal voor Windows 8. Dat was blijkbaar nog niet alles want vandaag presenteert Logitech opnieuw een toetsenbord, het Logitech K810 Bluetooth toetsenbord.

Het Logitech K810 Bluetooth toetsenbord kan met maximaal drie bluetooth apparaten verbinden, met behulp van drie toetsen is het in mogelijk om te schakelen tussen deze drie apparaten, bijvoorbeeld een smartphone, tablet en een pc. Verder heeft het toetsenbord een toets voor het makkelijk schakelen tussen alle open applicaties.

Het toetsenbord is ook voorzien van backlight onder alle toetsen, dit licht zal automatisch uit gaan wanneer het toetsenbord gedurende een periode niet wordt gebruikt. Sensoren zorgen ervoor dat wanneer je hand boven het toetsenbord gehouden wordt de toetsen weer verlicht worden. Het toetsenbord wordt opgeladen met behulp van een USB-kabel. Van de batterijduur wordt gesteld dat deze ongeveer een maand mee kan op een volle lading.

Het Logitech K810 toetsenbord zal in oktober op de Amerikaanse markt verschijnen voor een prijs van 100 dollar. Europese beschikbaarheid volgt een maand later, voor een prijs van 100 euro.

Logitech M280

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 29.99Bekijken
5_sterren€ 36.95Bekijken
4_sterren€ 37.51Bekijken
4_sterren€ 43.00Bekijken