2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Steam heeft het sinds vandaag mogelijk gemaakt om Rockstar Games te downloaden via de client van Steam. Na een overeenkomst tussen Valve en Rockstar is het mogelijk om nu volledige titels van Rockstar’s pc-games lijst te downloaden.

Op de lijst kan men onder andere de beroemde titels terugvinden van Rockstar. Daarbij moet men denken aan de GTA-serie. Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn namelijk allemaal te downloaden via Steam.

Dat zijn overigens niet alle titels. Je kan ook nog Manhunt, Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne en Midnight Club 2 downloaden.

Rockstar heeft deze games met name online gezet voor haar fans en mensen die alle titels nog niet hadden. Ook kunnen mensen de klassiekers nu weer opnieuw spelen als ze dat willen. Dat meldt een woordvoerder van Rockstar. Daarom heeft Rockstar er ook voor gekozen om tot elf januari tien procent korting mee te geven op haar games.

Mocht je de games los willen kopen, dan krijg je te maken met prijzen tussen de 13,95 en 22,95 dollar. Je kan de games ook voordeliger aanschaffen door bundels te kopen. Als je de hele Rockstar serie wil, dan betaal je een bedrag van 69,95 dollar. Er bestaat ook een mogelijkheid om alleen de GTA-serie te kopen. Als je daarvoor kiest ben je een bedrag kwijt van 43,45 dollar.