Het bestuur van Getronics heeft besloten om de naam PinkRoccade, die voornamelijk in de Benelux gebruikt werd, te laten vallen. Getronics gaat nu door het leven als: ‘Getronics: a KPN company’. Om dit te vieren hebben Tilburgse-studenten, in opdracht van Getronics, een musical opgevoerd op Utrecht Centraal Station.

Vanochtend werden de reizigers, die een trein moesten hebben op Utrecht Centraal, verrast door de musical die uitgevoerd werd in opdracht van Getronics. Een zogenaamde conducteur, beveiligingsbeambte, kioskmedewerker en nog elf andere acteurs doken al zingend op uit het publiek en brachten een swingend musicalnummer ten gehore over de vanzelfsprekende dingen die het leven veraangenamen. De Musical werd uitgevoerd om aan de ‘gewone burger’ te laten zien dat Getronics betrokken is bij vele dagelijkse bezigheden.

Erik van der Meijden, CEO van Getronics: "Sinds oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN. Getronics is binnen KPN met ingang van vandaag het label voor alle ICT-diensten aan de grootzakelijke markt. De strategie van Getronics kenmerkt zich door focus. Wij richten ons op gestandaardiseerde ICT-dienstverlening in een wereld waarin telecommunicatie en IT samenkomen. Daarbij voorzien we in werkplekbeheer, datacenters & hosting services en adviesdiensten in de Benelux. Wereldwijd ligt onze focus volledig op werkplekdienstverlening. Onze diensten houden veel alledaagse processen van onze samenleving draaiende. Bij een aangepaste bedrijfsstrategie hoort een aangepaste merkstrategie en visuele identiteit."

Getronics heeft tevens besloten een nieuw logo te introduceren. Bij het nieuwe logo is zwart de meest opvallende kleur. Daarbij is de O voorzien van diverse strepen, die volgens het bestuur de informatiestromen symboliseren. De ondertitel is voortaan: ‘a KPN company’, om te laten zien dat ze bij KPN horen.

Getronics is de grootste ICT-dienstverlener van de Benelux, in de grootzakelijke markt. Getronics’ omzet bedroeg 2,5 miljard euro. Getronics is onder andere actief in workspace management services, datacenter & hosting services en consulting services.