Vodafone is nog niet geheel verlost van de problemen die ontstonden bij de storing van twee weken geleden. Dit weet RTV Rijnmond vandaag te melden. Sms-berichten zouden nog steeds niet geheel probleemloos aankomen.

Dit blijkt uit berichten van enkele Vodafone-klanten. Zij zouden nog steeds kampen met problemen welke inmiddels al bijna twee weken voortduren. Op 4 april ontstond er een brand in een belangrijk verdeelstation in Rotterdam. Door deze brand kwam een groot deel van het netwerk van Vodafone plat te liggen en ondervond de provider de nodige problemen. Toen ook het herstel langer duurde dan verwacht moest Vodafone enkele keren beloftes verbreken, doordat het de eigen diensten nog niet probleemloos aan kon bieden.

Dit blijkt nu echter dus nog steeds niet geheel zonder problemen te gaan. Zo komen nog steeds enkele sms-berichten niet aan en krijgen Vodafone-klanten sporadisch ook nog vreemden aan de lijn. Vodafone heeft dan ook laten weten dat zij inderdaad nog klachten ontvangt over de werking van het netwerk. De provider zegt dan ook volop bezig te zijn met het fine-tunen van haar diensten. Een woordvoerder kon niet zeggen hoe lang de problemen nog voor kunnen komen.