1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Apple heeft vandaag haar kleinste iPod – de iPod Shuffle – voorzien van een variant met twee gigabyte opslag en heeft tevens de prijs van de één gigabyte Shuffle variant verlaagd naar 45 euro.

Geheel onverwachts introduceerde Apple vanmiddag tijdens de wekelijkse Apple Store onderhoudsbeurt een nieuwe variant van de iPod Shuffle. De nieuwe variant heeft in plaats van één nu twee gigabyte opslaggeheugen, welke plaats biedt aan 240 nummers in het 128 kbps AAC-formaat.

Naast de twee gigabyte variant van de iPod Shuffle is de één gigabyte variant in prijs gedaald. Voor een iPod Shuffle 1 GB in een van de vele kleuren moet nu nog slechts 45 euro neergeteld worden. Voor de twee Gigabyte variant ben je 20 euro duurder uit, deze gaat voor 65 euro over de toonbank.

De 1 gigabyte Shuffle is per direct voor de nieuwe prijs beschikbaar. Op de 2 gigabyte versie moet nog tot eind deze maand gewacht worden.
De Nederlandse Apple Store is op dit moment nog niet geüpdatet. De ervaring leert ons dat dit vaak één of twee dagen kan duren.