2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Deze week neemt de gadget roundup net iets andere proporties aan, deze week namelijk geen drie, maar vijf gadgets die we meteen ook iets minder uitgebreid gaan bespreken. In deze editie kiezen we namelijk voor enkele dagdagelijkse gebruiksvoorwerpen, die door hedendaagse en traditionele kunstenaars werden omgetoverd tot limited editions en voor de gadgetfreaks meteen ook musthaves!

Ceci n’est pas une boîte de biscuits

De koekjesdozen van Delacre werden in het verleden al regelmatig opgesmukt met tekeningen en de limited editions van deze dozen zijn dan ook erg populair bij verzamelaars. Deze keer is het de surrealistische schilder René Magritte die een extra toets aan de koekjesdoos geeft, met zijn schilderij Le regard mental. De richtprijs van de koekjesdoos is 7,99 euro.

Andy Warhol goes Pepe Jeans

Modehuis Pepe Jeans London ging aan de slag met enkele werken van pop-artkunstenaar Andy Warhol en integreerde ze naadloos in zijn kledij. Onder meer het Marily Monroe-werk komt voor in de collectie, maar we vinden ook de soepblikken van Cambell�s terug. Te vinden bij de betere modezaak, zullen we maar zeggen. Wie de hele collectie wil zien, neemt best een kijkje op de site van Pepe Jeans.

Swatchicasso

Ook Swatch dook in het kunstarchief en zij kozen ervoor om Picasso nog eens vanonder het stof te halen. Voor de CreArt-collectie van het horlogemerk ging kunstenaar Billy The Artist aan de slag met Picasso-achtige patronen die hij op een 48 euro kostend horloge verfde.

Salvador geurtlekkerAli

De inspiratie voor het opsmukken van deze parfumflesjes moet niet ver gezocht worden, laat de naam gewoon voor zich spreken. Blijkbaar was de beste man al in zijn leven geboeid door geuren, of dat is toch wat de verkoper probeert wijs te maken. Hier meer informatie.

Nivea goes pattern

Nivea koos voor haar limited edition voor een moderne kunstenaar in de vorm van designer Manish Arora. Maak je geen zorgen, ik ken hem ook niet, maar zijn potjes zijn er best leuk uit. De gestileerde Nivea Soft huidcrème is te koop voor 3,95 euro.