1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Na de storing van Vodafone kampt nu ook KPN met een landelijke storing. Er is op de site van KPN niets te vinden, maar dankzij Twitter en andere websites merk je wel dat er veel mensen last van hebben.

Als je op Twitter rond zoekt, merk je dat er vooral klachten binnenstromen over het internet dat weg is gevallen. Op de site XS4ALL wordt toch wel wat beter omgegaan met de storing dan bij KPN. Op XS4ALL komen al vanaf half tien klachten binnen. Uit die klachten blijkt dat de storing vooral boven de rivieren plaatsvindt, zoals Groningen, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

XS4ALL schrijft op de website dat als gevolg van de storing klanten met ADSL van KPN, XS4ALL Only en een Business DSL verbinding in Werkendam momenteel geen verbinding kunnen maken of problemen ondervinden met de ADSL/BDSL verbinding.

De stroomstoring in een gebouw van KPN in Den Haag zorgt ook voor problemen in Limburg, daar lijkt het er op dat er vooral problemen zijn met het mobiele netwerk. KPN heeft vooralsnog niks van zich laten horen. Het is dus afwachten hoe lang dit gaat duren.