1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Gisteren schreven we al dat de productie van de iPad 2 in januari van start zal gaan, in diezelfde maand wordt er verwacht dat er al een half miljoen exemplaren van de iPad 2 naar het distributiekanaal worden gebracht. De iPad zal in 3 verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn.

Zoals al eerder gezegd is Apple van plan om in totaal drie verschillende uitvoeringen uit te brengen van de iPad 2, de verschillen zitten hem voornamelijk in de connectiviteit namelijk Wi-Fi, UMTS of CDMA. Op dit moment worden er alleen nog maar iPad’s aangeboden met Wi-Fi en 3G of gewoon alleen Wi-Fi. De reden voor drie versies is dat Apple nauwer wil samenwerken met telecomaanbieders, maar natuurlijk ook om de telecomaanbieders die via CDMA werken ook erbij te kunnen betrekken.

Volgens de website Digitimes zou Apple het scherm van de iPad 2 ook flink verbeterd hebben, het scherm zou minder reflecteren waardoor de leesbaarheid wordt verbeterd en ook zou het probleem van vingervegen zijn verholpen. Digitimes heeft deze informatie ontvangen via een aantal bronnen rondom Foxconn. De productie van de eerste iPad zal eind januari gestaakt worden, daarna zal de iPad 2 snel worden geïntroduceerd. Hoeveel deze tablet van Apple gaat kosten is tot op heden nog niet bekend.